Napi jó cselekedet: 1% jótett

a Bethesda Gyermekkórház Alapítvány javára

Az adó 1% felajánlása a mai jótett!

 

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de engem mindig feldog, ha valami jót sikerül összehozni a napomon. Ne gondolj túl nagy dolgokra, egészen apró tettek is jó érzéssel tudnak eltölteni, legalábbis engem. Olyan felszabadító, hogy megtettem, tudom sokan ezeket is elfelejtik pedig nem nagy energia csak egy kis odafigyelés kell hozzá.

Tipikusan ilyen apró jótett nálam az SZJA adó 1% felajánlása valamely civil szervezetnek. :-) Általában minden évben másnak adom az 1%-om, mert annyi jó ügy van, hogy nehéz dönteni. Idén nálam az 1%-ot a Bethesda Gyermekkórház Alapítvány kapja. Teljesen meghatottak a Jerusalema tánckihívásukkal... Biztosan te is láttad a videójukat, de ha még nem alább beillesztem a cikkbe. A gyermekgyógyítás ügye nálam mindig elsőbbséget élvez. 

A lényeg, hogy te is ajánld fel valamely civil szervezetnek az 1%-od! Hidd el jót teszel vele, bárkinek is ajánlod és bármilyen kis összegről is van szó! Talán nem tudod, de nem csak az 1% pontos összegével segítesz ilyenkor. Bizonyos civil szervezetek külön kiegészítő állami támogatást is kaphatnak a felajánlóik száma után! Szóval számítasz, tégy jót ma az 1% felajánlásával! :-) 

Ha nincs ötleted, akkor idén őket ajánlom szívből figyelmedbe:

Bethesda Kórház Alapítvány adószáma: 18042539-1-42